De vragen die u stelde

Waar geef ik door dat een oud militair is overleden


vraag:
Waar geef ik door dat een oud militair is overleden. Het gaat over een oom van ons die pas is overleden en die in Australië woonde. ik weet dat hij altijd nog post kreeg en dat dat met de veteranen te maken had. Hij had ook nog heel veel fotomateriaal, hebben jullie daar misschien nog interesse in.

antwoord:
U kunt aan het Veteraneninstituut doorgeven dat uw oom in Australië is overleden. Het Veteraneninstituut is het overkoepelende orgaan van alle veteranenverenigingen. Het adres van het Veteraneninstituut is:

Veteraneninstituut, Postbus 125, 3940 AC Doorn, tel.nr. 0343-474147, email: info@veteraneninstituut.nl, website: www.veteraneninstituut.nl

De naam van uw oom wordt daar geregistreerd en het Veteraneninstituut draagt er zorg voor dat zijn naam wordt doorgeven aan de instanties / verenigingen waarvan hij post ontving.

Advertenties

Reacties

Een gedachte over “Waar geef ik door dat een oud militair is overleden

  1. Beste Mensen, als veteraan ( was veteraan) ben ik waarschijnlijk in het vergeethoekje neergezet. want over een langere tijd heb ik niets meer vernomen van onze veteranenclub.Ik ben als marinier richting Nieuw Guinea gestuurd,.Terug in Nederland, was ik nog veteraan ,maar, het laatste jaar niks meer gehoord. Nu vraag ik mij af of mijn leeftijd overschreden is als veteraan,of niet meer goed ben, of laat de ouwe rotten maar lopen, de blaadjes houwe zo,avom,en wat er nog allemaal te lezen was krijg ik niet meer. Ben ik nu afgeschreven of hoe moet ik dit zien. Wel opgelopen in de tijd, malaria tropical. bakterieen, en nu nog eens huidkanker welke ik (door de huidspecialist) vastgesteld is welke opgelopen is in de jaren dat ik twintig was door extreem blootstelling aan de zonnestralen welke er voldoende aanwezig waren.4 procent van mijn AOW aftrek omdat de gemeente mij had uitgeschreven uit de gemeente cq Nederland. Mag ik dan Juliana danken dat wij deze trammelant opgelopen hebben om aan de kant te worden gezet door welke oorzaak ook. Groet Piet Beeren.

    Geplaatst door Piet (P.H.) Beeren. Oud Marinier | april 30, 2015, 2:40 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

link naar legermuseum

Advertenties